Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
Fellowes Luchtreinigers en Filters voor Thuisgebruik
Sorteren:   

Aanbevolen voor thuisgebruik
Voor thuisgebruik zijn de modellen DX5 of DX55 geschikt. De Fellowes luchtreiniger DX5 is geschikt voor ruimtes tot 8 vierkante meter. De DX15 voor ruimtes tot 18 vierkante meter. U vindt hierboven ook het koolstoffilter (elke 3 maanden vervangen voor optimale prestaties) en het bijbehorende HEPA filter (elke 12 maanden vervangen) voor beide modellen.

Zuivere lucht voor baby's in de babykamer
Speciaal voor gebruik in de babykamer heeft Fellowes de DB5 en DB55 ontwikkeld. Deze luchtreiniger is specifiek gericht op het zuiveren van de lucht in babykamers en heeft een kinderslot. Daarnaast kan het display worden gedimd, zodat uw baby 's nachts ongestoord kan slapen in een kamer met gezuiverde lucht. De DB5/DB55 werkt extra stil, zodat uw baby geen last heeft van het gebruik van deze luchtreiniger. De DB5 is voor kamers tot 8 m², de DB55 voor kamers tot 18 m².

Fellowes luchtreinigers met AeraMax technologie
De AeraMax technologie is door Fellowes speciaal ontwikkeld om uw binnenlucht effectief te reinigen en uw gezin te beschermen tegen schadelijke allergenen en verontreiniging. Het is zo eenvoudig met AeraMax… Zet hem aan en laat het uw lucht automatisch reinigen - 24 uur per dag!

Het reinigingssysteem van de Fellowes luchtreinigers met AeraMax technologie reinigt 99.97% van de luchtverontreinigde deeltjes tot 0.3 micron uit de lucht, inclusief pollen en andere allergenen, stofmijt, schimmelsporen, huidschilfers van dieren en sigarettenrook.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions