Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
Fellowes Luchtreinigers Scholen en Bedrijven
Sorteren:   

Aanbevolen voor zakelijk gebruik/scholen
Voor zakelijk gebruik of in klaslokalen is bovenstaand model, de Fellowes DX95 geschikt. De Fellowes luchtreiniger DX95 is geschikt voor ruimtes tot 28 vierkante meter. Heeft u een kleinere ruimte waarin u de lucht wil zuiveren, dan kunt u kiezen tussen de DX5 voor ruimtes tot 8 vierkante meter of de DX55 voor ruimtes tot 18 vierkante meter. U vindt hierboven ook de koolstoffilters (elke 3 maanden vervangen voor optimale prestaties) en de bijbehorende HEPA filters (elke 12 maanden vervangen) voor alle genoemde modellen.

Fellowes luchtreinigers met AeraMax technologie
De AeraMax technologie is door Fellowes speciaal ontwikkeld om uw binnenlucht effectief te reinigen en uw gezin te beschermen tegen schadelijke allergenen en verontreiniging. Het is zo eenvoudig met AeraMax… Zet hem aan en laat het uw lucht automatisch reinigen - 24 uur per dag!

Het reinigingssysteem van de Fellowes luchtreinigers met AeraMax technologie reinigt 99.97% van de luchtverontreinigde deeltjes tot 0.3 micron uit de lucht, inclusief pollen en andere allergenen, stofmijt, schimmelsporen, huidschilfers van dieren en sigarettenrook.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions