Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België

Al meer dan 20 jaar ervaring
Hildebrand Papier is al meer dan 20 jaar actief in de verkoop van kopieerpapier, kantoor- en schoolbenodigdheden. Als familiebedrijf hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van scholen, bedrijven en het MKB. Al vanaf 1992 is de familie Hildebrand werkzaam in deze branche. Samen met hun zoon Toine runnen Dick en Hanny Hildebrand vol enthousiasme hun onderneming. Door hun continue inzet en motivatie is het bedrijf bekend komen te staan als een betrouwbare partner voor scholen en bedrijven die op zoek zijn naar scherpgeprijsde kantoorartikelen, schoolbenodigdheden en kopieerpapier van alle soorten, formaten en merken.

De klant staat centraal
Omdat Hildebrand Papier een familiebedrijf is, kan er binnen de onderneming snel geschakeld worden en ingespeeld op de veranderende behoeften in de markt. Dit leidt tot een scherp geprijsd assortiment en tot een persoonlijk contact met onze klanten. We denken graag met u mee over de best mogelijke oplossing voor uw kantoor of school, afhankelijk van uw eisen, wensen en budget. Dit persoonlijk contact ervaren onze klanten als een waardevolle toevoeging in het aankoopproces en bij het verkrijgen van advies over welk product voor hen nu het best geschikt is.

Uitgebreid assortiment
We houden de markt, de ontwikkelingen en de nieuwe leveranciers scherp in de gaten. Hierdoor is het mogelijk om snel ons assortiment uit te breiden met artikelen die voor u toevoegde waarde hebben. Naast het kopieerpapier waarin Hildebrand Papier altijd de beste prijs voor u aanbiedt, betekent dat bijvoorbeeld dat we ook het assortiment sanitaire producten en artikelen voor gebruik in de kantine van uw school of bedrijf continu uitbreiden en vernieuwen. U kunt bij ons terecht voor vrijwel uw gehele behoeften qua kopieerpapier, kantoorartikelen en schoolbenodigdheden.

Sterk in A4 kopieerpapier
Als u op zoek bent naar besparingen op uw A4 papier zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid, dan bent u bij Hildebrand Papier aan het juiste adres. Door slim in te kopen kunnen wij u zeer scherp geprijsd A4 papier aanbieden. Wij streven ernaar u altijd de goedkoopste aanbieding te doen voor uw A4 papier.  A4 papier wordt het meest gebruikt thuis, op school of in bedrijven en wij bieden u een ruime keuze in A4 papier, van scherpe winstpakker tot en met de topmerken in A4 papier zoals Paper One, Double A Paper, Fastprint, Motif, enz. Besparen op A4 papier begint door het bij Hildebrand Papier te kopen.

Heeft u een vraag of informatie nodig?
Wilt u klant worden of heeft u advies nodig voordat u tot aankoop overgaat? Dan kunt u altijd een e-mail sturen aan info@hildebrandpapier.nl of bellen met 073-5995488. We staan u graag te woord voor een passend advies, informatie over uw bestelling of het aanmelden als klant bij ons bedrijf.


HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions