Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
Koffiebekers en Automaatbekers
Sorteren:   

Goedkope koffiebekers

Hildebrand Papier biedt een ruim assortiment goedkope koffiebekers van zowel plastic als karton. Heeft u in uw bedrijf, school of stichting ook een koffie- of drankenautomaat waarvoor uw deze handige koffiebekers nodig heeft? Dan kunt u hierop besparen door een keuze te maken uit ons complete assortiment plastic bekers.

Diverse maten koffiebekers

Wij verkopen deze kartonnen of plastic koffiebekers voor automaten met de veelgebruikte inhoudsmaten van 150cc en 180cc. De koffiebekers zijn van een uitstekende kwaliteit en geschikt voor uw warme of koude dranken. U vindt bij ons altijd de ideale koffiebekers voor in kantines, op het werk en op school!

Uitvoeringen van de koffiebeker

In ons assortiment vindt u naast de standaard witte plastic koffiebekers en automaatbekers ook de bekende Scotty koffiebeker met als opdruk de rode Schotse ruit. De Queeny is zelfs verkrijgbaar in een variant met een deksel voor op de koffiebeker.

Staffelkortingen

Hoe meer u van een product bestelt, des te lager wordt uw prijs. Deze staffelkortingen leveren u dus nog meer voordeel op bij het inkopen van deze koffiebekers. Op onze toch al scherpe prijzen vindt u op de productpagina de staffels waarbij u nog eens extra korting krijgt op uw koffiebekers. 

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions