Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
100% recycled papier - Steinbeis
Sorteren:   

Revive Recycled kopieerpapier

Kopieer- en printerpapier met een helderwitte uitstraling en een egaal oppervlak voor perfecte afdrukken. Dit A3 en A4 papier is geschikt voor alle vormen van correspondentie op alle moderne printers en copiers. Dit kopieerpapier is vervaardigd uit 100% recyclede vezels, voorzien van EU Eco label en FSC certificaat. Daarnaast is dit kopieerpapier oorzien van de ColorLok-technologie: snellere droogtijd, diepere zwart tinten en sprankelendere kleuren.

Ruime keuze

U vindt bij Hildebrand Papier een ruime keuze aan goedkoop A4 kopieerpapier. Zowel in 70 grams kopieerpapier als in 80 grams kopieerpapier. Van bekende merken als Norcopy en Lazer IT, maar ook van eigen Economy Copy en Copy Paper kopieerpapier bieden wij u de scherpste prijzen aan.

Staffelkortingen

Hoe meer u van een product bestelt, des te lager wordt uw prijs. Deze staffelkortingen leveren u dus nog meer voordeel op bij het inkopen van het kopieerpapier. Op onze toch al scherpe prijzen vindt u op de productpagina de staffels waarbij u nog eens extra korting krijgt op uw kopieerpapier.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions