Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
Motif Papier
Sorteren:   

Motif kopieerpapier

Motif Copy is wit A3 en A4 papier van goede kwaliteit. Dit kopieerpapier is eschikt voor alle print- en kopieertoepassingen. Verouderingsbestendig volgens ISO 9706, waardoor ook na langere tijd uw documenten en kopieën nog goed leesbaar zijn.

Motif All-In-One is hoogwit papier van hoge kwaliteit, geschikt voor alle print- en kopieertoepassingen. Geproduceerd voor topprestaties op alle kopieermachines en laser- en inkjetprinters. Motif All-In-One is in diverse maten verkrijgbaar. Zo is er A3 papier, A4 papier en ook maten als A5 en A6 zijn van dit kopieerpapier beschikbaar.

Motif Premium is helderwit A3 en A4 papier van topkwaliteit. Speciaal voor representatieve correspondentie en eerste klas communicatie op papier. Gegarandeerd voor gebruik op kopieermachines, mono, colour laser en inkjet printers. Verkrijgbaar als A4 papier in 80 en 90 grams en als A3 papier in 80 grams.

Ruime keuze

U vindt bij Hildebrand Papier een ruime keuze aan goedkoop A4 kopieerpapier. Zowel in 70 grams kopieerpapier als in 80 grams kopieerpapier. Van bekende merken als Norcopy en Lazer IT, maar ook van eigen Economy Copy en Copy Paper kopieerpapier bieden wij u de scherpste prijzen aan.

Staffelkortingen

Hoe meer u van een product bestelt, des te lager wordt uw prijs. Deze staffelkortingen leveren u dus nog meer voordeel op bij het inkopen van het kopieerpapier. Op onze toch al scherpe prijzen vindt u op de productpagina de staffels waarbij u nog eens extra korting krijgt op uw kopieerpapier.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions