Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
Toiletpapier
Sorteren:   

Wist u dat...

In Nederland per dag meer dan 22.000 km aan toiletpapier wordt doorgespoeld en dat de Nederlander gemiddeld 43 uur per jaar op het toilet doorbrengt? Wat u wellicht ook nog niet wist is dat u flink kunt besparen op de kosten van toiletpapier binnen uw bedrijf, school of vereniging. Hildebrand Papier biedt een breed assortiment toiletpapier in diverse soorten aan.

Standaard toiletpapier

Het standaard toiletpapier is verkrijgbaar als 1-laags crêpe (het standaard toiletpapier), 2-laags tissue (dubbele laag) of als 3-laags supersoft (voor het meeste comfort). 

Speciale varianten toiletpapier: jumbo rol en doprol

Naast het standaard toiletpapier kunt u bij ons ook terecht voor jumbo rollen toiletpapier. Dit zijn niet de kleine rolletjes maar de grote rollen toiletpapier die in speciale houders kunnen worden geplaatst. Ook vindt u bij ons het toiletpapier met dop. Dit doprol toiletpapier (ook wel doppenrollen genoemd) is geschikt voor gebruik in daarvoor bestemde houders. 

EURO Products toiletpapier

Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding biedt het toiletpapier van EURO Products. Wel scherp geprijsd, maar zacht voor op het toilet. DIt toiletpapier van EURO Products is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Wilt u ook besparen op de kosten van uw toiletpapier maar niet op comfort? Kies dan voor toiletpapier van EURO Products. 

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions