Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België

Alles voor het verpakken en verzenden van uw producten
Steeds meer bedrijven en kleine webwinkeliers zoeken naar de beste mogelijkheden om zo effectief mogelijk hun producten te verpakken en verzenden. Hildebrand Papier heeft een ruim assortiment artikelen voor het verpakken en verzenden van uw artikelen.

Voor kleine en grote artikelen
Wilt u kleine artikelen afzonderlijk van elkaar verzenden? Dan hebben we een brede keuze in gripzakjes en sluitzakjes. Deze gripzakjes zijn zowel transparants als met een schrijfvalk te bestellen, zodat u ook nog een aantekening op het zakje kunt schrijven. Voor grotere artikelen heeft Hildebrand Papier een breed pakket verzenddozen in het assortiment. Van enkelgolf Amerikaanse vouwdoos tot boekverpakking en postpakketdozen, maar ook grote palletdozen bestelt u eenvoudig via onze webwinkel.

Opvullen en beschermen
Om de inhoud van uw pakketje op te vullen en te beschermen bieden we diverse oplossingen, zoals een luchtkussenmachine en navullingen, opvulmateriaal, rekwikkelfolie en schuimfolie. Om dit alles stevig dicht te maken koopt u natuurlijk onze scherpgeprijsde huismerk tape dispensers/dozensluiter en verpakkingstape.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions