Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
HP Papier
Sorteren:   

HP A4 papier / kopieerpapier

HP kopieerpapier is een premium kwaliteit kantoorpapier, geschikt voor alle soorten copiers, laser- en inkjetprinters. Dit A4 papier heeft een hoge witheid (CIE 161) en is vervaardigd uit 100% eucalyptus. Deze papiersoort is ook zeer geschikt voor hoog volume machines. Uitstekende afdrukken en een probleemloze verwerking zijn gegarandeerd met dit A4 papier van HP. Het A4 papier is voorzien van de ColorLok-technologie, waardoor het papier sneller droogt, inkt meer aan de oppervlakte blijft liggen en rijke gelijkmatige kleuren tot resultaat heeft. Het HP A4 papier is o.a. verkrijgbaar in 75, 80 of 90 grams varianten.

Ruime keuze

U vindt bij Hildebrand Papier een ruime keuze aan goedkoop A4 kopieerpapier. Zowel in 70 grams kopieerpapier als in 80 grams kopieerpapier. Van bekende merken als Norcopy en Lazer IT, maar ook van eigen Economy Copy en Copy Paper kopieerpapier bieden wij u de scherpste prijzen aan.

Staffelkortingen

Hoe meer u van een product bestelt, des te lager wordt uw prijs. Deze staffelkortingen leveren u dus nog meer voordeel op bij het inkopen van het kopieerpapier. Op onze toch al scherpe prijzen vindt u op de productpagina de staffels waarbij u nog eens extra korting krijgt op uw kopieerpapier.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions