Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
Fastprint Papier
Sorteren:   

Fastprint A3 en A4 papier (kopieerpapier)

Fastprint Regular is een goede kwaliteit kantoorpapier voor de prijs van een merkloos A4 papier. Een no-nonsens papiersoort met een unieke prijs/kwaliteitverhouding. Geschikt voor elk type kopieerapparaat, inkjet- en laserprinter. Met garantie voor een probleemloze verwerking.

Fastprint Extra is A3 en A4 papier dat geschikt is voor alle vormen van correspondentie. Verwerking met copiers, inkjet- en laserprinters is geen enkel probleem. Het egale oppervlak in combinatie met de neutrale witte tint genereert briljante afdrukken. Een prima all-round kopieerpapier.

Fastprint Gold is bijzonder geschikt voor representatieve correspondentie, uw huisstijl en de verwerking d.m.v. kleuren inkjet- en laserprinters is geen enkel probleem. Dit kopieerpapier straalt klasse en kwaliteit uit en is uitermate geschikt voor de veeleisende gebruiker.

Het Fastprint A3 en A4 papier is voorzien van de ColorLok-technologie: snellere droogtijd, diepere zwart tinten en sprankelendere kleuren.

Ruime keuze

U vindt bij Hildebrand Papier een ruime keuze aan goedkoop A4 kopieerpapier. Zowel in 70 grams kopieerpapier als in 80 grams kopieerpapier. Van bekende merken als Norcopy en Lazer IT, maar ook van eigen Economy Copy en Copy Paper kopieerpapier bieden wij u de scherpste prijzen aan.

Staffelkortingen

Hoe meer u van een product bestelt, des te lager wordt uw prijs. Deze staffelkortingen leveren u dus nog meer voordeel op bij het inkopen van het kopieerpapier. Op onze toch al scherpe prijzen vindt u op de productpagina de staffels waarbij u nog eens extra korting krijgt op uw kopieerpapier.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions