Ga naar onze particuliere webshop (prijzen incl. BTW) »
Home
Welkom |


Veilig online betalen via uw eigen bank in Nederland of België
Biotop 3 Extra Papier
Sorteren:   

Biotop 3 Extra kopieerpapier

Bio Top 3 Extra A3 en A4 papier is gefabriceerd van dunningshout uit bossen en afvalhout van zagerijen. Het is 100% chloorvrij gebleekt (TCF) en bevat geen optische witmakers. Het A3 en A4 papier is voorzien van het keurmerk Witte Zwaan en heeft een creme, luxe natuurlijke tint. Bio Top Extra is het buitengewoon verouderingsbestendig (minimaal 200 jaar) en zeer geschikt voor uw huisstijl. Het Biotop 3 Extra A4 papier is te bestellen in diverse gramsgewichten, tot aan wel 250 grams voor extra stevig A4 papier.

Ruime keuze

U vindt bij Hildebrand Papier een ruime keuze aan goedkoop A4 kopieerpapier. Zowel in 70 grams kopieerpapier als in 80 grams kopieerpapier. Van bekende merken als Norcopy en Lazer IT, maar ook van eigen Economy Copy en Copy Paper kopieerpapier bieden wij u de scherpste prijzen aan.

Staffelkortingen

Hoe meer u van een product bestelt, des te lager wordt uw prijs. Deze staffelkortingen leveren u dus nog meer voordeel op bij het inkopen van het kopieerpapier. Op onze toch al scherpe prijzen vindt u op de productpagina de staffels waarbij u nog eens extra korting krijgt op uw kopieerpapier.

HILDEBRAND PAPIER

 • Postbus 2093
  5300 CB Zaltbommel
  Parallelweg 9C/D
  5321 JA Hedel
   
  Telefoon: 073 - 5995488
  Fax: 073 - 5949808
  E-mail: info@hildebrandpapier.nl
Copyright © 2014 Hildebrand Papier
Webdesign & Webhosting - NoviSites Websolutions